Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Referenssit

"Osallistuin Emilian vetämälle Mindfulness-kurssille keväällä 2016 Kuopiossa. Olin lukenut aiheesta etukäteen paljon ja teema kutkutti siinä määrin, että ilmoittauduin Snellman-kesäyliopiston järjestämään kurssiin. Toteutus oli mielestäni onnistunut kokonaisuus. Kokoonnuimme kerran viikossa, tapaamiset olivat mukava yhdistelmä teoreettista pohdintaa, omia kokemuksia ja käytännön harjoitteita. Emilialla on kyky puhu teoriaa käytännönläheisesti, hänellä on monipuolinen koulutustausta, joka antoi aiheelle lisäarvoa. Emilian empaattisuus ja läsnäolon taito saivat tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi. Mukana oli sopivasti huumoria ja ryhmä keskusteli vapautuneesti ja avoimesti omista kokemuksistaan.

Tietoinen läsnäolo todellakin toteutui. Sain kurssilta sen, mitä lähdin hakemaankin. Olen tehnyt mindfulness-harjoitteita sen jälkeen omatoimisesti ja löytänyt itselleni työkalun, jolla saan päänsisäinen karusellin välillä pysähtymään. Voin suositella lämpimästi kaikille.

Emilia on myös kouluttanut meillä Kuopion Rastorilla johtamisen opiskelijoita oman itsen johtamistaidoissa sekä johtamisen psykologiassa - voin suositella Emiliaa myös näiden teemojen kouluttajana, sillä hän tuo teemaan vahvaa teoreettista ja tutkimuksellista tietoa. Lisäksi Emilia on valmistunut Rastorilta työhyvinvoinnin asiantuntijaksi."

 

Sanna-Liisa Kiiskinen 
Asiakasratkaisupäällikkö
Rastor oy


 

"Olen osallistunut Emilian Mindfulness- ja työhyvinvointikoulutuksiin ja todennut, että ne ovat hektisessä arjessa erinomainen apu rauhoittumiseen ja keskittymiseen. Mindfulness-harjoitteita on helppo käyttää myös arjen keskellä. Emilian rauhallinen ja ja magneettinen ääni auttaa keskittymään käsillä olevaan harjoitukseen ja unohtamaan muut päässä pyörivät asiat.

 

Emilia on toiminut pitkään kouluttajana sosiaali-ja terveysalan live- ja verkkokoulutuksissa Snellman-kesäyliopistossa, jonka rehtori olen. Emilian koulutusten suosio on ollut suuri ja ihmiset hakeutuvat nimenomaan hänen koulutuksiinsa. Hänen tutkittuun tietoon pohjautuva opetusstyylinsä on palautteiden mukaan koettu asiantuntevaksi ja luottamusta herättäväksi.”

 

Soili Meklin
rehtori
Snellman-kesäyliopisto

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 "Heti ensimmäisessä työhaastattelussa vuosia sitten Emilia teki minuun suuren vaikutuksen ainutlaatuisella läsnäolon ja kohtaamisen taidollaan. Olen iloinen, että olemme saaneet Emilian joukkoomme toteuttamaan asiakkaillemme muun muassa ura- ja työhönvalmennuksia. Lisäksi Emilia on toteuttanut valmentajillemme täydennyskoulutuksen käyttäytymisen muutoksen tukemisen työkaluista. Olen myös ollut itse osallistujana Emilian toteuttamassa laajemmassa webinaarisarjassa samasta aiheesta, joten olen vuosien varrella päässyt ihailemaan Emilian työtä niin esimiehen, tilaajan kuin asiakkaan näkökulmasta.


Voin lämpimästi suositella Emiliaa koulutus- ja valmennustehtäviin. Emilialla on taito kohdata erilaiset ihmiset rauhallisen kunnioittavasti ja herättää heissä motivaatiota tavoitteen saavuttamiseksi. Selkeä ja autenttinen esiintymistapa, pedagogisesti taitavasti rakennetut kokonaisuudet ja tutkimukseen perustuva asiatieto ovat Emilian ammattitaidon ydintä ja tilaaja voi luottaa siihen, että toteutus vastaa tavoitteita ja yhteistyö hoituu sujuvasti. "


Laura Weckman
Asiakkuuspäällikkö
Valmennuskeskus Public

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 


”Emilian vahva ammattitaito ja empaattinen ote näkyy jokaisessa tunnissa. Harjoittelijan on helppo heittäytyä luottavaisena opetukseen. Ohjaus on yksilöllistä ja Emilia varmistaa, että liikkeet on turvallisesti ja oikein tehtyjä. Emilian lempeä ääni ohjaa harhautuvan mielen takaisin harjoitukseen juuri oikealla hetkellä. Lämpimästi suosittelen Emilian jooga- ja mindfulness-kursseja!”

 

Kirsi Soininen
markkinointijohtaja
Kuopion kaupunki
Kuopio Tanssii ja soi hallituksen puheenjohtaja