Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tunteella-podcast

Tunteella-podcastissa Emilia keskustelee tunteista psykoterapian, psykologian, sosiaalipsykologian, käyttäytymistieteen, neurotieteen ja ravitsemustieteen alojen ammattilaisten kanssa. Podcastin juuret ovat tiukasti tieteessä, mutta näkökulma on elämänmakuinen ja inhimillinen. 

Kaikki jaksot löydät tältä sivulta. Jaksot on kuunneltavissa myös Spotify ja Apple Podcasts -palvelujen kautta. Seuraa podcastia myös Instagramissa ja SoundCloudissa!

 

 

Jakso 5 - Some ja tunteet, vieraana sometohtori Suvi Uski

Viidennessä jaksossa pohditaan somen ja tunteiden välistä vuorovaikutusta. Se, mitä somessa näemme, vaikuttaa tunteisiimme jopa tiedostamatta. Olennainen osa somekäyttäytymistämme on se, millaisen kuvan siellä annamme itsestämme ja miten säätelemme sitä, mitä haluamme näyttää ulospäin. Samalla arvioimme itseämme suhteessa muihin ja kohtaamme hankaliakin sosiaalisia tunteita, kuten riittämättömyyttä, syyllisyyttä, häpeää ja kateutta. Vieraana on sosiaalipsykologi, sometohtori Suvi Uski.

Jakso 4 - Tunteet ja syöminen, vieraana Maare Kauppinen

Neljännessä jaksossa pohditaan sitä, miksi syöminen herättää tunteita ja on myös yleinen keino käsitellä niitä. Vieraana on ravitsemusterapeutti, kirjailija ja kognitiivinen lyhytterapeutti Maare Kauppinen.

Jakso 3 - Ahdistus, vieraana Arto Pietikäinen

Kolmannessa jaksossa pohditaan, mitä on ahdistus ja miten sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen. Vieraana on psykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja kirjailija Arto Pietikäinen. 

Jakso 2 - Innostus, vieraana Sari Kujanpää

Toisessa jaksossa pohditaan mistä syntyy innostus ja mikä sitä pitää yllä. Vieraana on psykologi, psykoterapeutti ja kirjailija Sari Kujanpää.

Jakso 1 - Häpeä, vieraana Lauri Parkkinen

Ensimmäisessä jaksossa on aiheena häpeä ja sen monet ilmenemismuodot.  Vieraana on psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Lauri Parkkinen.