Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EMILIA

”Uskon, että maailma kaipaa rohkeita, itsensä likoon laittavia asiantuntijoita, jotka eivät piiloudu titteleiden, käsitteiden ja monimutkaisten teorioiden taakse.”

Olen Emilia Kujala, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja jooganopettaja. Yrittäjyys mahdollistaa sen, että saan tehdä työkseni kaikkea sitä, mistä sytyn ja minkä koen tärkeäksi. Viikkoni täyttyvät työstä psykoterapiavastaanotollani, kouluttamisesta, puhekeikoista, kirjojen kirjoittamisesta ja podcastin tekemisestä. Lapsesta saakka olen halunnut ymmärtää, miksi ihmiset ovat sellaisia kuin ovat ja ymmärtää tarinaa heidän taustallaan. Sama lapsenomainen uteliaisuus ja innostus kulkevat mukanani päivittäin työssäni ja vapaa-ajalla, jonka täyttävät tanssi ja villakoiran viihdyttäminen.

Maailmaan mahtuu asiantuntijoita. Samalla koemme helposti asiantuntijat etäisiksi ja vaikeasti samastuttaviksi. Uskon, että maailma kaipaa rohkeita, itsensä likoon laittavia asiantuntijoita, jotka eivät piiloudu titteleiden, käsitteiden ja monimutkaisten teorioiden taakse. Omalla työlläni psykoterapeuttina, kouluttajana ja kirjailijana haluan rakentaa tällaista asiantuntijuutta.

Kohtaamme kaikki elämässämme ylä- ja alamäkiä, jotka herättävät tunteita ja ajatuksia. Se, miten tulemme tunteiden ja ajatusten kanssa toimeen, vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme. Meillä jokaisella on omat kamppailumme. Suhde itseemme on elämämme pisin ihmissuhde, josta kannattaa pitää huolta. Itsestään aloittaminen on kaikkea muuta kuin itsekäs teko. 

 Mielellä Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut, Emilia Kujala 

emilia@mielella.fi | p. 040 768 1788

FACEBOOK | INSTAGRAM

Tietosuojaseloste

2020