Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EMILIA

Olen Emilia Kujala, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja jooganopettaja. Yrittäjyys mahdollistaa sen, että saan tehdä työkseni kaikkea sitä, mistä sytyn ja minkä koen tärkeäksi. Viikkoni täyttyvät psykoterapiatyöstä, kouluttamisesta, puhekeikoista, kirjojen kirjoittamisesta, somevaikuttamisesta ja podcastin tekemisestä. Lapsesta saakka olen halunnut ymmärtää, miksi ihmiset ovat sellaisia kuin ovat ja ymmärtää tarinaa heidän taustallaan. Sama lapsenomainen uteliaisuus ja innostus kulkevat mukanani päivittäin työssäni ja vapaa-ajalla, jonka täyttävät tanssi ja villakoiran viihdyttäminen.

Olen ensisijaisesti ihminen ja sitten vasta asiantuntija. Koen ymmärrettävän tiedeviestinnän velvollisuudekseni ja haluan herättää avointa keskustelua myös vaikeista asioista. Uskon, että maailma kaipaa rohkeita, itsensä likoon laittavia asiantuntijoita, jotka eivät piiloudu titteleiden, käsitteiden ja monimutkaisten teorioiden taakse. 

 

Lue Helsingin Sanomien henkilöjuttu (2/20) minusta täältä. 

”Uskon, että maailma kaipaa rohkeita, itsensä likoon laittavia asiantuntijoita, jotka eivät piiloudu titteleiden, käsitteiden ja monimutkaisten teorioiden taakse.”

 

 Mielellä Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut, Emilia Kujala 

emilia@mielella.fi | p. 040 768 1788

FACEBOOK | INSTAGRAM

Tietosuojaseloste

2020