Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 ESIKOISKIRJANI TUNTEELLA - HÄPEÄ ON ILMESTYNYT

Helmikuun alussa ilmestyneen esikoistietokirjani  avulla voi tutkia suhdettaan häpeään ja oppia myötätuntoa itseään kohtaan. Kirja on Otavan historian ensimmäinen ensin ääni- ja sähkökirjana ilmestyvä kirja, ja se aloittaa Tunteella -kirjasarjan.

Kaikki tietävät, miltä häpeä tuntuu: äkillinen halu vajota maan alle ja päästä muiden katseilta karkuun.  Syvälle piilotettu häpeä voi pahimmillaan oireilla läpi elämän. Julkisessa keskustelussa häpeästä puhutaan usein mielenterveysongelmien seurauksena, vaikka se on myös niiden tärkeä taustavaikutin. On aika puhua rohkeasti siitä, miten monessa häpeän piilovaikutus on mukana, ja tehdä sen kanssa sovinto. 

Häpeästä on mahdotonta kirjoittaa ja puhua itselleen ja toisille rehellisenä ilman, että asettuu sen vaikutukselle alttiiksi. Kerron kirjassa paitsi työstäni häpeän kanssa kamppailevien kanssa, myös omasta suhteestani häpeään. 

 

Kirja on kuunneltavissa lukemanani äänikirjana ja e-kirjana ääni- ja e-kirjoja tarjoavissa palveluissa. Sitä saa myös printtinä 15.6. alkaen. 

 Mielellä Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut, Emilia Kujala 

emilia@mielella.fi | p. 040 768 1788

FACEBOOK | INSTAGRAM

Tietosuojaseloste

2020